KLIK HIER
                           
                                                 

Welkom bij SBF Wilba B.V.Graag willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf en onze activiteiten op het gebied van het mengen van bakkerijgrondstoffen en visbakmeel.

SBF Wilba B.V. is een onderdeel van Willighagen Holding B.V die is opgericht in 1923. Sinds het jaar 2000 zijn wij gevestigd aan de Edelgasstraat 234 te Zoetermeer. Onze activiteiten bestaan uit twee onderdelen:

In de jaren '70 zijn wij in Scheveningen begonnen met het fabriceren van visbakmeel. Al gauw werd het bedrijf te klein en is onze fabriek verhuisd naar Rijswijk. Door het veranderen van de bestemming waar onze fabriek was gevestigd waren wij genoodzaakt onze fabriek te verhuizen naar Zoetermeer,
daar staat sinds het jaar 2000 een moderne fabriek die voldoet aan alle eisen zoals de FSSC 22000.
Eind 2006 zijn onze productielijnen geheel geautomatiseerd en worden onze mengmachines gevuld door middel van een nieuw zuigtransportsysteem. Omdat ons pand de ruimte had voor het plaatsen van een tweede productielijn zijn wij naast het mengen van visbakmeel begonnen met loonmengen. In onze specialiteiten machine kunnen wij alle droge stoffen zoals meel, suiker, noten en zaden mengen in opdracht van derden.
Wij mengen uitsluitend droge stoffen die bedoeld zijn voor het levensmiddelen sigment. Een gemotiveerd team staat klaar om alle soorten producten voor u te mengen en te verpakken.
Ook het transport door heel Nederland, Duitsland en België kan door ons verzorgd worden. Een uniek tracking systeem zorgt er voor dat de gehele weg van binnenkomst van de grondstoffen tot aan het leveren bij de klant wordt gecontroleerd.

Onze privacyverklaring ( AGV ) klik HIER

eXTReMe Tracker